Előjegyzés

FIGYELEM!

Úgy a Lakosok, mint a Családorvosok, csak előzetes regisztrációt követően használhatják az intézetben működő „FőnixWEB” járóbeteg medikai rendszert!

 

ELEKTRONIKUS (on-line) ELŐJEGYZÉS LAKOSSÁG részére – BELÉPÉS

Tisztelt Betegünk!

Az Ön kényelme és a rugalmasabb kommunikáció érdekében teremtettük meg ezt a lehetőséget, a továbbra is fennálló telefonos és személyes időpontkérés mellett.
Ezen az oldalon időpont előjegyzésre – vagyis szakrendeléseink előjegyzési naptárainak online módon történő elérésére – van lehetősége, a nap 24 órájában.

Általános tájékoztatást, illetve sok segítséget kaphat a rendszer használatához az oldalon található felhasználói leírásból, ami regisztráció nélkül is elérhető. Kérjük, ezt figyelmesen olvassa el!

Jelen szolgáltatásunkat egy egyszerű, de az Ön adatainak védelmét biztosító, regisztrációs eljárást követően lehet elérni.
A regisztrációt a lenti medikai szoftverünk kezdő oldalán lehet megtenni, amihez szüksége lesz
• a személyes adataira,
• a TAJ számára,
• e-mail címére,
• a mobil telefonszámára.

Ezek az adatok azért kellenek, hogy elkerülhető legyen a téves betegazonosítás, az illetéktelen igénybevétel, illetve, hogy számunkra rendelkezésre álljanak a visszaigazoláshoz szükséges információk.

Mielőtt elektronikus előjegyzést végez, kérjük, olvassa el és tartsa be az alábbiakat:

• A rendszer használata során kérjük, gondosan járjon el az időpont kiválasztásánál! Csak akkor kérjen elektronikusan időpontot, ha azt ténylegesen igénybe is kívánja venni (ellenkező esetben betegtársai elől veszi el az előjegyzés lehetőségét!).
• Javasoljuk, hogy előjegyzése előtt honlapunk egyéb menüpontjaiban tájékozódjon az Ön által választani szakrendelés működési rendjéről, illetve a kívánt orvos aktuális rendelési idejéről.
• Minden esetben figyeljen arra, hogy abban az esetben, ha a szakrendelés igénybevételéhez beutaló szükséges, az a vizsgálat napjára érvényesen (3 hónapnál nem régebbi) rendelkezésre álljon. Beutaló nélkül ugyanis egyes (honlapunkon feltüntetett) szakrendelések nem vehetők igénybe akkor sem, ha előzetesen időpont biztosítása történt!
Amennyiben az előző szakorvosi leleten egyértelműen szerepel a visszarendelés ténye, abban az esetben nem kell új beutaló, az 1 éven belüli szakorvosi lelet ebben az esetben elegendő és szükséges!
• Az előjegyzett időpontok tájékoztató jellegűek, attól eltérések lehetnek az egyes beteg ellátására fordítandó tényleges időszükséglet függvényében.
Az elektronikusan történt időpontfoglalás esetében is szükséges a betegellátás előtti Recepción történő regisztráció!
• Amennyiben a korábban előjegyzett időpontot valamilyen okból nem tudja igénybe venni, akkor kérjük, törölje magát az előjegyzési naptárból, és szükség esetén jelöljön másik szabad időpontot.

____________________________________________________________

ELEKTRONIKUS (on-line) ADATBÁZIS ÉS BETEGELŐJEGYZÉS A CSALÁDORVOSOK részére – BELÉPÉS