Beteg előjegyzési információ

Kedves Betegeink!

Mint Önök is tapasztalják, hogy a jelentős ellátási igény, illetve kapacitáshiány miatt az Intézetünkben működő szakrendelések jelentős részében túlterhelést okoz, így csak előjegyzés alapján tudja fogadni a gyógyulásra váró lakosságot. Az előjegyzés módját, idejét az “Intézetünk általános betegfogadási rendje”,   illetve az egyes szakellátásokra működésére vonatkozó felületen találják meg!

Mindemellett sok esetben fordul elő, hogy a szakorvosnak – a betegség jellegéből adódóan – vissza kell rendelni további ellátásra, vagy kontrollra is a beteget.

Kérjük Betegeinket, hogy minden esetben legyenek figyelemmel az előjegyzési napra valamint időpontra, és szíveskedjenek azt betartani. Amennyiben erre valamilyen fontosabb ok miatt nem tud sor kerülni, kérjük, szíveskedjenek telefonon a recepción, vagy az illetékes szakrendelésen ezt – az előjegyzett időpontot megelőzően – jelezni!

Az előzetesen meghatározott napon és időpontban nem megjelenő beteg – mindamellett, hogy soron kívüli ellátását automatikusan nem tudjuk felvállalni (új időpontot kell kérnie) – más betegtől veszi el a mielőbbi ellátás lehetőségét!

Köszönjük megértő együttműködésüket!