Köszöntő

A Tormay Károly Egészségügyi Központ valamennyi munkatársa nevében tisztelettel köszöntöm Önt. Honlapunkon tájékozódhat szolgáltatásainkról, megismerheti a rendelési időket, a vizsgálatokra való előjegyzés lehetőségét és megtudhatja, ha az ellátás valamilyen okból átmenetileg nehezebbé válik.

Intézményünkben a járó-beteg szakellátás és gondozás, valamint a védőnői- és gyermekfogászati ellátás négy telephelyen történik: Petőfi S. u. 1-3. (I. épület), Szabadság tér 3. (II. épület), Ady E. sétány 56., Palota- kert 3.

Elsődleges célunk, hogy az alap- és szakellátás biztosításával egyre többet tegyünk a Gödöllőn és az ellátási területünkön lakó emberek egészségéért, valamint – a szabad kapacitásunk mértékéig – fogadjunk területünkön kívülieket is.

Törekszünk arra, hogy korunk tudományos-műszaki színvonalának megfelelő, minőségi, biztonságos és méltányos ellátást nyújtsunk a hét minden munkanapján.

Küldetésünk a hozzánk fordulók hatékony gyógyítása, egészségének megőrzése, az egészségkárosodások megelőzése, amelynek érdekében nagy súlyt fektetünk az ellátandó települések lakosságát leginkább érintő betegségek megelőzésére, diagnosztizálására, gyógyítására.

Hisszük, hogy a gyógyulásban nélkülözhetetlen szerepe van a megfelelő betegtájékoztatásnak, a bizalomra, egymás kölcsönös megbecsülésére és tiszteletére épülő orvos-beteg kapcsolat kialakításának.

Fontosnak tartjuk, hogy méltányos környezetet biztosítsunk betegeinknek és dolgozóinknak egyaránt, valamint az ellátás feltételeit javítsuk, azonban ez a tulajdonos, fenntartó Gödöllő Város Önkormányzat támogatása nélkül nem valósulhatna meg.

Remélem a honlap hasznos információkat nyújt Önnek, ezzel is hozzájárulva megelőző-, gyógyító-, rehabilitációs- és gondozói munkánk hatékonyságához.

Jó böngészést és eredményes gyógyulást kívánok!

Dr. Dunai György igazgató