Honlapunkról

A www.tormay.hu honlap tartalma
a Tormay Károly Egészségügyi Központ
és a Hírnök Média (www.hirnok.hu) együttműködésében készül!

A honlap felépítésénél arra törekedtünk, hogy a látogatók széleskörű tájékoztatást kapjanak az egészségügy területén! Ennek szellemében igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a Tormay Károly Egészségügyi Központ tájékoztatásai mellett egyéb fontos, érdekes és értékes információt osszunk meg az egészségügyhöz kapcsolódó területekről.

A honlap két – jól elkülöníthető – területből áll:
1. A zöld háttérrel kiemelt (kép alatti) menüpontok a Tormay Károly Egészségügyi Központhoz tartozó információk.
2. A felső (kép feletti) csík és a két oldalsó sáv a Hírnök Média által összegyűjtött és kiemelt információkat tartalmazza, s nem tartozik közvetlenül a Tormay Károly Egészségügyi Központhoz. Kizárólag információs jelleggel lett kialakítva.

Megteszünk mindent annak érdekében, hogy friss és aktuális információkhoz segítsük oldalunk látogatóit, viszont a linkek és információk helyességéért az adott terület felelőse, illetve az általunk átirányított oldal üzemeltetője vállal felelősséget.

Folyamatosan gyűjtjük az adatokat és bővítjük az adatbázist, amelyhez minden segítséget szívesen veszünk, illetve lehetőséget biztosítunk szolgáltatások megjelenítésére!

Amennyiben az egyéb – nem a Tormay Károly Egészségügyi Központhoz tartozó – információkkal kapcsolatban van észrevétele, javaslata, kéjük keressen minket, vagy küldje el nekünk:
Meggyesi Gyula – Hírnök Média cégvezető: 06-20-9359-952
E-mail: hirnok@hirnok.hu

A FönixWEB (fonixweb.tormay.hu) felület különálló oldal, amely nem tartozik a www.tormay.hu weboldalhoz, illetve a Hírnök Média üzemeltetésébe!

 

 

ÜZEMELTETŐI INFORMÁCIÓK: http://tormay.hu/rolunk/uzemeltetoi-informaciok/

 

ÁSZF –Általános Szerződési Feltételek: http://tormay.hu/rolunk/aszf/